#1 Groeten uit Houten

Naam: Danny van der Klift

Hoe gaat het ermee?
Goed! Het is wel een rare tijd waarbij ik ook mijn vrienden en familie een stuk minder zie, maar we proberen het beste ervan te maken! Ik ben sinds kort verhuisd naar Houten, dus daar ben ik me nu aan het settelen! 

Wat doe je in het dagelijks leven en zijn daar speciale maatregelen tijdens deze lockdown?
Ik werk als Teamleider in de supermarkt, waar we natuurlijk aangepast werken. Dit houdt in afstand bewaren en veel ontsmetten. Daarnaast natuurlijk sinds kort het mondkapje. Maatregelen die nodig zijn om hoop ik zo snel mogelijk weer naar het normaal te kunnen. Ik ben in ieder geval wel blij dat ik niet thuis hoeft te zitten! 

Wat zijn activiteiten in je privéleven die je vooral mist nu deze niet mogelijk zijn door de Corona-maatregelen?
Afspreken met de hele vriendengroep en daarmee leuke dingen doen. Ook leuke uitjes met mijn vriendin kan nu helaas niet. Gelukkig hebben wij een hond waarmee we veel wandelen. Puzzelen is ook een aanrader! 

Wie of wat mis je het meest binnen Viking?
Ik mis het meeste de gezelligheid binnen de club. De gezellige praatjes voor en na de training. Ook de wedstrijden mis ik enorm. Daar doe je het uiteindelijk toch echt voor! Hopelijk kan het snel weer. 

Heb je nog een tip voor een geweldig boek/serie/film?
Ik kijk de laatste tijd veel documentaires via NPO bijvoorbeeld. Erg interessant! Op Netflix raad ik ‘The100’ en de ‘Big bang Theory’ aan!  

Wat ga je het eerste doen als de maatregelen niet meer nodig zijn
Hopelijk weer voluit sporten bij onze club! Daarnaast kan een vakantie zeker geen kwaad!