#3 Groeten uit het pittoreske Cothen

Naam: Noa Smit

Hoe gaat het ermee?
Ondanks alles gaat het wel goed. Ik heb genoeg te doen en ben gelukkig nog corona-vrij. 

Wat doe je in het dagelijks leven en zijn daar speciale maatregelen tijdens deze lockdown?
Ik ben erg druk met school momenteel, als ik niet aan school zit dan ben ik meestal aan het werk. De avonduren breng ik graag door met mijn bff Netflix. 

Wat zijn activiteiten in je privéleven die je vooral mist nu deze niet mogelijk zijn door de Corona-maatregelen?
Mijn grootste gemis is toch wel leuke dingen doen met vrienden, hopelijk mogen we deze zomer weer wat meer gaan doen. Daarnaast mis ik ‘normale leven’ ook heel erg, dus gewoon weer naar school kunnen, hoesten in het openbaar en rondhuppelen zonder mondkapje op. 

Wie of wat mis je het meeste binnen Viking?
Daar heb ik maar 1 woord voor nodig: GEZELIGHEID. 

Het je nog een tip voor een geweldig boek/film/serie?
Ik ben nu bij aflevering 2 van Bettie’s workouts, dit zijn echt hele indrukwekkende korte workouts. Je ziet meteen bij het kijken van de eerste aflevering dat Bettie zo gepassioneerd is over het inspireren van anderen met haar fantastische oefeningen. Zelf heb ik aflevering 1 nu zo’n 7 keer gedaan en ik merk meteen dat ik me veel fitter voel en veel beter in mijn vel zit. Echt een dikke aanrader!

Wat ga je het eerste doen als de maatregelen niet meer nodig zijn?
Mijn oma een dikke knuffel brengen!