#5 Groeten uit Abcoude-noord

Naam: Jeroen

Hoe gaat het ermee?
Persoonlijk gaat het goed! Tot nu toe corona vrij gebleven gelukkig net zoals de andere gezinsleden. Wel al een aantal keer getest wat toch elke keer weer spannend is maar gelukkig steeds loos alarm!

Wat doe je in het dagelijks leven en zijn daar speciale maatregelen tijdens deze lockdown?
Zoals veel mensen weten werk ik als verpleegkundige in de thuiszorg en dat gaat natuurlijk gewoon door. Ik werk dus ook niet thuis 😉
Maar er is op het werk ook veel veranderd. We werken met mondneus maskers en gebruiken nu bij alles handschoenen. Uiteraard heel veel handen wassen en moeten elke keer onze handen desinfecteren.
Verder is het contact met familie en vrienden zeer minimaal en veel online. Maar soms hebben we de hulp van de opa’s, oma’s en tantes nog wel nodig als oppas en dan zie je elkaar wel eventjes, maar uiteraard op 1,5 meter.

Wat zijn activiteiten in je privéleven die je vooral mist nu deze niet mogelijk zijn door de Corona-maatregelen?
AJAX!!! Niet naar het stadion kunnen vind ik verschrikkelijk! Daarnaast de leuke uitjes naar het zwembad en de dierentuin. Maar ook gezellig uit eten of een drankje drinken met vrienden mis ik enorm. Het niet door gaan van de zomervakantie en wintersport deed ook wel even pijn maar we gaan er vanuit dat het komende zomer en winter weer kan.

Wie of wat mis je het meest binnen Viking?
Ik mis mijn vrienden en teamgenoten. De gezelligheid in de kantine met een biertje of frisje 😉 Maar ook zeker de trainingen en wedstrijden. Jezelf opladen voor een wedstrijd en er alles aan doen om te winnen, dat gevoel is toch stiekem wel lekker ben ik de laatste maanden achter gekomen. Wist niet dat je een spelletje zo kon missen.

Heb je nog een tip voor een geweldig boek/serie/film?
Mocro Maffia op videoland!!! Is niet voor de wat jongere leden van de club maar voor 18+ zeker een aanrader.

De film The Outpost op Netflix is een van de betere films die ik de laatste maanden gezien heb! Zeker een aanrader. Daarnaast vind ik het programma Hunted echt geweldig.

Wat ga je het eerste doen als de maatregelen niet meer nodig zijn?
Uit eten met vrienden en zo snel als kan weer trainen en een gezellige avond in de kantine!
En hopelijk is een kleine vakantie naar het buitenland dan ook weer mogelijk. 

En met Sem gaan we dan heel snel naar de dierentuin en naar het zwembad, dat mist hij heel erg.