#7 Groeten vanaf de Klipper

Naam: Freek

Hoe gaat het ermee?
Met mij gaat het prima!! Al ben ik wel een beetje klaar met dat Corona gedoe hoor!!

Wat doe je in het dagelijks leven en zijn daar speciale maatregelen tijdens deze lockdown?
In het dagelijks leven doe ik niets hihihi, Ik heb na 46 jaar en twee maanden bij TNO werken de werkschoenen, eind januari aan de wilgen gehangen. De laatste maanden van mijn werkzame leven hebben volledig in het teken gestaan van alle Corona maatregelen die getroffen moesten worden in de gebouwen van TNO en het gedrag van de bewoners van de TNO locatie Zeist. Ik ben nu echt gepensioneerd, dat voelt heerlijk!!!.

Wat zijn activiteiten in je privéleven die je vooral mist nu deze niet mogelijk zijn door de Corona-maatregelen?
Een heleboel, te weten: maatregel vrij vakantie vieren natuurlijk, terrasjes pakken, uit eten en alles bij Viking maar vooral de gezelligheid in het clubhuis.

Wie of wat mis je het meest binnen Viking?
De training van de recreanten (als je het zo mag noemen tenminste) en het uurtje slap ouwe……, daarna!!

Heb je nog een tip voor een geweldig boek/serie/film?
Het boek heb ik al heel lang uit, series kijk ik eigenlijk nooit en ik wil alleen maar naar films kijken die een goed einde hebben als ze dat niet hebben dan baal ik daarvan. Maar als ik dan toch een tip moet geven dan is Underworld op National Geographic een fantastische serie (heel informatief)

Wat ga je het eerste doen als de maatregelen niet meer nodig zijn?
Ik ga alles doen wat ik gemist heb in de afgelopen periode, in ieder geval zo snel mogelijk, dan heb ik het maar vast gedaan zal ik maar zeggen