Spannende wedstrijden

Deze zaterdag speelde de selectie van Viking thuis. Eerst kwam DVO uit Bennekom bij het tweede op bezoek. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en de score ging gelijk op. Beide teams verdedigden goed en de doelpunten waren niet in overvloed. Viking speelde goed en bleef de hele wedstrijd strijd leveren. En dat leverde wat op, de punten bleven in Wijk!

Daarna kwam het team van Antilopen uit Leusden een potje spelen. Ook deze wedstrijd ging erg gelijk op, de ene keer stond Viking voor en vervolgens Antilopen weer. Na de rust had het eerste wat moeite met scoren en kwamen ze op een kleine achterstand. Het werd nog erg spannend en Viking maakt een come back maar helaas was het net niet genoeg. Balen, op naar volgende week!

Het team van de week was deze week de F1 met Luuk als speler van de week. Zij mochten oplopen met de spelers van het eerste en Luuk mocht een doorloopbal nemen. Zij speelden eerder op de dag tegen thuis tegen Atlantis F1 uit Mijdrecht, dat helaas al iets groter en sterker was dan onze F1.