Commissies

Onderstaand een overzicht van alle commissies, waar zij verantwoordelijk voor zijn en wie hun contactpunt is. Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger onderdeel te worden van een van de commissies, stuur dan een mail naar de desbetreffende commissie:

Barcommissie
De barcommissie is verantwoordelijk voor de vaste bezetting, het begeleiden van barvrijwilligers en inkopen voor de kantine. 

Voorzitter: Kees Agterberg
Leden: Christa Meijerink, Ellen Pastoors, Heidy Verwoert, Ilse Pastoors, Jan Verwoert, Martijn Oosterom, Mieke Berrens, Renate Bodok, Sjanny Vriens, Ton Waslijah, Wim Vriens

Mailadres: secretariaat@kvviking.com

Technische commissie
De technische commissie is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Zij verzorgen zaken als de teamindeling, trainers, trainingstijden en wedstrijdwijzigingen. In het technisch beleid op de pagina ‘Beleid’ zijn meer details te vinden. 

Voorzitter: Joost van de weerd
Leden: Jeroen Wouters en Kim Vroege

Mailadres: tc@kvviking.com

Media team
Het media team is verantwoordelijk voor alle informatie die via Instagram, facebook en de website met leden en geïnteresseerden gedeeld wordt. Ook zorgen zij regelmatig dat er foto’s gemaakt worden van teams en wedstrijden.

Voorzitter: Megan de Ligt
Leden: Britt van Rijswijk, Danny van der Klift en Kim Vroege. 

Mailadres: communicatie.kvviking@gmail.com

Overig
Een aantal activiteiten die elk jaar georganiseerd worden door de vereniging behoren niet tot een vaste commissie. Dit gaat over dingen als: startdag, oktoberfest, darttoernooi, sinterklaas, oliebollenactie, nieuwjaarsreceptie, NK jeugd, afsluitdag, kinderdisco.

Mochten over de organisatie van een van de bovengenoemde activiteiten vragen zijn, stuur dan een mail naar bestuur@kvviking.com