Familietoernooi K.V. Viking!

Het familietoernooi wordt dit jaar voor de 29e keer gehouden.

Vorig jaar ging het aanmelden maar mondjesmaat, in totaal hebben er uiteindelijk toch nog 5 teams deelgenomen. Er werd in één poule gespeeld, in overleg met de teams in wedstrijden van 20 min. met dit kleine groepje werd het toch nog gezellige dag. We hopen dat er dit jaar weer wat meer teams mee zullen doen en de aanmeldingen vlotter zullen verlopen. Er moeten in ieder geval minimaal 5 deelnemende teams zijn om het nog een toernooi te kunnen noemen

Voor nieuwe leden nog even een korte uitleg over dit toernooi:
Het is de bedoeling dat er een team samengesteld wordt uit familie en/of vrienden. Je familie/vrienden hoeven niet te kunnen korfballen, het toernooi is voornamelijk bedoelt om gezellig met elkaar te sporten. Dus een jeugdlid kan gerust met ouders, oom en tantes enz. meedoen.

Het is niet de bedoeling om als jeugdlid met allemaal Vikingleden uit eigen of andere teams een team samen te stellen, hiervoor hebben we het minimix toernooi. Hetzelfde geldt voor jun./sen. waar we het  maximix voor hebben. Probeer zoveel mogelijk een team met familieleden samen te stellen, kom je uit een korfbalfamilie (Vikingleden of van andere verenigingen) dan heb je gewoon geluk want familie binnen Viking mag samen in een team spelen ( langdurige relatie zien wij als familie), maar teams van b.v. bevriende Vikingleden staan wij niet toe. Een enkele uitzondering zal mogelijk zijn, maar dan alleen in overleg met de toernooicommissie. Neem bij twijfel altijd contact met ons op.

Er wordt weer “gestreden” om de Wallaardt-Sacré wisseltrofee (is zoek, wie o wie heeft hem?), genoemd naar een van de oprichters van K.V. Viking. In 2017 was het de “Lievelinge” (Team fam Holwerda) die de 1e plaats wist te behalen.

LET OP!
Om het toernooi voor iedereen gezellig te houden is het noodzakelijk regels te stellen:

  • In een team moet minstens 1 persoon Vikinglid zijn.
  • Vikingteams en/of combinaties van dergelijke teams die geen familie zijn worden niet toegestaan.
  • Bevriende gezinnen binnen Viking kunnen gezamenlijk een team vormen als er niet meer dan 2 competitiespelende Vikingleden van 13 jaar of ouder in zitten. Soms kan er een uitzondering gemaakt worden voor teams die al jaren deelnemen, neem in zo’n geval contact met ons op voor overleg. De beslissing van de toernooicie is bindend.
  • Minimaal 4 volwassenen in een team, erg kinderrijke teams is moeilijk tegen te spelen
  • Kom je spelers tekort in je team dan kun je dit met een enkel jeugdlid tot 13 jaar aanvullen

Je kunt je team per mail aanmelden op: dineberrens@gmail.com

We willen graag dat de contactpersoon de opgave zo volledig mogelijk doet. Voor en achternaam, teamnaam, shirtkleur en het mailadres voor verzending programmagegevens (zie voorbeeld onder).  Vergeet de broodnodige scheidsrechters niet, we kunnen er echt niet zonder!

Als je team nog niet compleet is maar je wel zeker weet met een team deel te nemen laat dat dan in ieder geval zo snel mogelijk weten.Opgave uiterlijk 2 juni 2018 . Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je terecht bij onderstaande personen.

Dine Berrens        tel. 573698  / 0628615073
Miny Brochard           574633  / 0613012180