In Memoriam

Marianne Donk

In de ochtend van 26 mei j.l. bereikte ons het droevige bericht dat Marianne Donk was overleden. Zij mocht slechts 65 jaar worden.

Marianne is vele jaren penningmeester geweest van Kv.Viking. Ook heeft zij heel lang meegeholpen in de redactie van het toenmalige verenigingsorgaan de Blauwdruk.  Marianne was gedurende vele bestuurstermijnen een vaste waarde in het bestuur en was altijd bereid om een stapje extra te doen voor de vereniging. Zowel zoon Remko, als beide dochters Laura en Martine hebben hun hele jeugd bij Viking gekorfbald en zelfs langer heeft Marianne zich ook bestuurlijk ingezet voor de club. Toen zij gestopt is als penningmeester bleef ze overigens nog wel heel betrokken bij de vereniging. Regelmatig sprak ik haar nog bij het boodschappen doen en was ze erg geïnteresseerd in het wel en wee van de vereniging. Na de vele jaren van het  bestuurslidmaatschap bleef Marianne niet spelend lid en kwam altijd nog op de kaartavonden van Viking.

De kinderen schreven op de overlijdenskaart:

“Ineens staat onze wereld stil. Onze rots in de branding, steun en toeverlaat, blijmoedig en altijd recht door zee. Niet te bevatten, dat jij nu van ons heengaat, het leven nam je, als een vogel uit zijn vlucht mee. Plotseling ben je er niet meer.”

Natuurlijk veel te jong moeten de kinderen en de naasten Marianne missen. Wij wensen hun heel veel sterkte om dit verlies te dragen maar weet dat wat je in je hart bewaart, je nooit meer kwijtraakt.

Marianne, namens de vereniging wil ik je bedanken voor jou niet aflatende inzet voor Kv. Viking, wij zullen je nooit vergeten.

Rust zacht.

Freek van Veenendaal

Voorzitter kv. Viking