Lid worden

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze bruisende vereniging! Op zoek naar bepaalde informatie over onze vereniging? Kijk op deze pagina voor meer informatie over hoe je lid kan worden van K.V. Viking. Heb je een vraag die je niet beantwoord krijgt? Stuur dan gerust een mail naar info@kvviking.com.

Informatieboekje
In dit informatieboekje vind jij alle algemene informatie over Korfbalvereniging Viking.

Lid worden
Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij K.V. Viking? Dat kan heel eenvoudig in twee stappen.

01. Proeftraining

Meld je aan bij de ledenadministrateur. Zij neemt contact op met het desbetreffende team zodat je zo snel mogelijk mee kan trainen! Het mailadres is: ledenadministratie@kvviking.com.  Wanneer de ledenadministrateur bericht heeft over welk team je mee kan trainen dan krijg je dat zo snel mogelijk te weten!

02. Definitief lid worden

Heb je besloten om definitief lid te worden van K.V. Viking? Vul dan direct dit formulier in. Het formulier kan per mail gestuurd worden naar ledenadministratie@kvviking.com. Voor overleg of verdere toelichting kun je telefonisch contact opnemen: 0343 – 591984

Contributie
Wanneer je als lid aanmeldt ga je ook contributie betalen. De technische commissie gaat kijken in welk team je kunt gaan spelen. Het is mogelijk dat dat in een ander team is dan waar je hebt getraind. Uiteraard wordt dit met je besproken. Voor het seizoen 2021-2022 is de volgende maandelijkse contributie vastgesteld:

Soort lid Contributie per maand
Senioren
€ 26,25
Junioren (A-jeugd)
€ 23,00
Aspiranten (B, C en D)
€ 19,75
Pupillen (E en F)
€ 17,25
Kangoeroes
€ 10,00 per vijf trainingen
Oproeplid
€ 10,00
Trainend lid
€ 12,00
Niet spelend/trainend lid
€ 7,25
Ouderlid
€ 1,25

Bij niet tijdig betalen van de contributie, ontvang je een herinnering. Bij een derde herinnering volgt
een schorsing. Een en ander conform het huishoudelijk reglement.

Lidmaatschap beëindigen
Als je jouw lidmaatschap bij Viking wilt beëindigen, dien je tijdig op te zeggen in verband met de bijdrage die Viking aan de KNKV moet afdragen. Je opzegging moet voor 01 juni bij ons binnen zijn. Als je dit later doet, moet je tot het einde van het lopende jaar contributie betalen (dus tot 01 juni van het daaropvolgende jaar). Opzeggen moet je altijd schriftelijk doen bij de ledenadministratie.