‘Maak kennis met, editie 4’

Vandaag zijn de twee laatste animatie teamleden aan de beurt Rubèn en Bart en natuurlijk de enige echte campingbaas.

Rubèn heeft maar vier keer gekampeerd en is daarmee het groentje van de groep. Rubèn zou wel naast Davina Michelle op de camping willen staan, kunnen ze de hele dag samen duetten zingen. Deze jongen heeft een zeer bijzondere eigenschap, hij wast namelijk liever de vaat af dan dat hij afdroogt, dat zie je zeker niet vaak op de Viking Camping. Het liefst staat Rubèn op de Viking Camping, maar als hij iets ander moest kiezen zou het ergens in Zuid-Frankrijk zijn.

Bart is super goed in het opzetten van de tent, dus voor hulp kan je altijd bij hem terecht (kampeer plekje nr 7). Zijn grootste irritatie zijn die urenlange rijen voor de campingwinkel waar elke ochtend brood moest worden gehaald. Bart houdt van een gemixte vakantie met luieren en actief bezig zijn, stadjes bezoeken vindt hij top! Mocht je Bart zoeken ligt hij waarschijnlijk op zijn flamingo drijfkussen in het zwembad genietend van de Hollandse zon.

Campingbaas Sjaak kijkt al 10 jaar lang elke week naar kampeerTV en is dus hartstikke bekend met alle camping zaken. Sjaak zou graag met Jan Boskamp een keer op de camping staan, zo kan hij lekker over voetbal lullen onder het genot van een bamihap. De grootste irritatie van Sjaak is er op de wc achter komen dat hij de toiletrol vergeten is. Mocht je Sjaak zoeken check dan vooral even het douchegebouw, vooral het douchehokje rechts achterin, daar staat hij vier keer per dag te genieten van een lekkere douche terwijl hij de top500 van het foute uur meezingt.