Minimix 2018

Op verzoek van de TC is het Minimix vanwege oefenwedstrijden gepland op 7 april (de dag dat de landelijke zaalfinale plaatsvindt). Het toernooi is om 11:30 afgelopen zodat diegene die naar de finale daar op tijd aanwezig kunnen zijn! Het programma vindt je hier : wedstrijdprogramma minimix! Benieuwd naar de teamindeling? Kijk dan hier!

Heb je nog niet eerder meegedaan aan het Minimix? Lees dan snel verder….!

Het Minimixtoernooi wordt ieder jaar aan het eind van de zaalcompetitie georganiseerd en is bedoeld om het zaalseizoen op een feestelijke manier met al onze jeugdleden (B t/m F) af te sluiten.

Voor dit toernooi maken we teams  waarin kinderen van allerlei leeftijden zitten. Het is dus goed mogelijk dat je bij kinderen in het team komt die je nu nog helemaal niet kent, maar dat is nu juist het leuke van dit toernooi! Ieder team krijgt een (landen)naam en een coach. Jullie spelen wedstrijden tegen elkaar en uiteindelijk wint één land het toernooi. Maar vééél belangrijker dan winnen is het meedoen en plezier hebben! Tijdens het toernooi is er ook nog een strafworpcompetitie. Het is altijd een erg gezellige dag, dus zorg dat je erbij bent!

Kun je niet meedoen, meld je dan zo snel mogelijk af!

Dit kan bij Miny of Dine: (dus niet afmelden bij je eigen trainer of coach!).

Dine:                dineberrens@gmail.com

573698 of 06 28615073

Miny:               minybrochard@hotmail.com

574633 of 06 13012180

Inmiddels hebben we alle jeugdleden flink gehusseld en verdeeld over 8 teams. Kijk goed waar je ingedeeld bent. Mochten er nog kinderen ontbreken dan horen we dit graag. Landennamen zijn nog niet allemaal bekend, we zullen dit nog  via een Nieuwsbrief bekend maken.

Let op: ook al spelen jullie al op het veld, het toernooi wordt in de zaal gehouden!