Nieuwe hoofdtrainers komend seizoen voor Viking 1

De technische commissie is verheugd te melden dat komend seizoen Maikel van de Kleut en Stephan Cinjee aangesteld zijn als nieuw hoofdtrainerduo voor de selectie. Beide mannen nemen na de zomer het stokje over van Sander Hofman. Dit seizoen hebben Maikel en Stephan besloten om als trainersduo verder te gaan.

Stephan (34 jaar) is inmiddels al bijna 30 jaar met korfbal bezig. Vanaf jongs af aan heeft Stephan trainen gegeven in de jeugd bij RDZ waarna hij overgestapt is naar de senioren. Waar hij achter een volgens RDZ 2 en 1, Koveni 1 en DOS(w) 2 heeft gecoacht.

Maikel (43 jaar) komt over van RDZ uit Zeist. In het verleden als speler actief voor de Tovers en ook RDZ, om daarna als hoofdtrainer bij RDZ verder te gaan. Na twee hele mooie jaren met leuke mensen en veel plezier gedaan te hebben is het tijd voor een volgende stap. Maikel heeft afgelopen jaar KT2 en KT3 afgerond. KT4 is het volgende doel.

Maikel en Stephan zijn erg enthousiast om met deze getalenteerde en energieke groep aan de slag te gaan. Ze zijn erg benieuwd welke stappen zij met deze groep kunnen zetten en welke doelen er bereikt zullen worden die volgend seizoen samen vastgesteld zullen worden. Hierbij streven zij naar attractief en dynamisch korfbal.

Wij willen daarom ook Maikel en Stephan welkom heten bij onze vereniging. Na de zomerstop zullen zij zich verder voorstellen.