KV Viking


Lekdijk-Oost 15a
3961 MB Wijk bij Duurstede

0343-574253
info@kvviking.com

Kangoeroe Klup


Welkom bij de Viking Kangoeroe Klup!

Is uw kind 3, 4, 5 of 6 jaar? Op een speelse en leuke manier kennismaken met de korfbalsport? Dan is de Kangoeroe klup van Korfbalvereniging Viking iets wat u zoekt! Op de kangoeroetraining doen we veel spelletjes, vooral met de bal. Ook leren we al echt schieten op een grote korf! Kom gezellig een paar keer gratis meedoen en neem ook je vriendje of vriendinnetje mee.

Maar waarom heet dat nu de ‘Kangoeroe Klup’? Deze naam is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel (een veilige en warme plaats) voor de jongste leden!

Het schema voor het veldseizoen wordt zo snel mogelijk gepubliceerd, maar kan je niet wachten om een keertje mee te doen!? Stuur dan snel een mailtje naar secretariaat@kvviking.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je lid worden? Dat kan door hier te klikken!

Rooster Kangoeroe Trainingen Veld
18 mei: 11:00 uur
25 mei: 11:00 uur
1 juni: 11:00 uur
15 juni: 11:30 uur

© KV Viking | Webdesign | Privacy policy