Pupil van de week: Jasmijn van Beek

Afgelopen zaterdag won Viking 1 de belangrijke wedstrijd tegen Victum/War Child 1 uit Houten. Een strijdend Viking won haar eerste zaalwedstrijd van dit seizoen en hiermee kwam het eindelijk van de ‘hatelijke’ nul af. Deze avond stond niet alleen in het teken van Viking 1, want deze week was Viking E1 team van de week. Een leuke en schitterende ervaring voor de jonge kinderen uit de E-jeugd!

Voor één iemand was deze avond nog een stuk specialer. Jasmijn van Beek was Pupil van de Week en daarom mocht zij niet alleen mee oplopen, maar ook mocht zij handje schudden met de scheidsrechter en ook nog is de bal uitnemen. Toen ze de bal uit had genomen, nam ze de doorloopbal! Helaas, deze was net mis, maar dat mocht natuurlijk de pret niet drukken. Jasmijn heeft daarna ook nog eens de wedstrijd vanaf de reservebank gevolgd zodat zij extra goed kon opletten en mee kon luisteren met de hoofdtrainer Paul Meering.

Haar trainers Saira en Britt omschrijven Jasmijn als een vrolijke en lief meisje die goed kan schieten. Ze scoort veel tijdens de wedstrijden en speelt veel over naar haar medespelers.