Slotdag 2024

Het einde van het huidige korfbalseizoen komt in zicht, en dat betekent dat de enige echte slotdag voor de deur staat. Dit belooft ook dit jaar weer een fantastisch en onvergetelijk evenement te worden, vol plezier en gezelligheid voor iedereen.

Op 22 juni barst dit feest los op ons eigen sportveld. De organisatie heeft dit jaar weer haar uiterste best gedaan om een geweldig programma voor jong en oud op te stellen.

Programma
Vanaf 13:45 worden jullie verwacht op het Viking terras, kom vooral niet te laat want om 14:00 zal de slotdag op een spectaculaire wijze geopend worden door een speciale gast! Echt waar, dit willen jullie niet missen!

Vanaf 14:30 begint er een spelprogramma voor alle leden, ouders, broertjes en zusjes. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, het spelprogramma is bedoeld voor iedereen en plezier staat hierbij natuurlijk op nummer 1. Welk team heeft er aan het eind de meeste punten gescoord?

Om 17:30 steekt onze enige echte barbecue master het vuur aan en wordt het diner feestelijk geopend. Voor de kinderen staat er een kindermenu klaar, deze bestaat uit een patatje, snack en ijsje. De kosten voor de barbecue zijn €12,50 en de kosten voor het kindermenu zijn €5,00. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Om 18:30 zal ‘We are the champions’ over het terras schallen als de zaal- en veldkampioenen trots naar voren komen om te worden gehuldigd. Natuurlijk onder groots applaus van troste ouders en medeclubgenoten.

Vanaf 19:00 opent de Viking loungebar, waar je onder het genot van een drankje en toffe zomerbeats kunt genieten van de ondergaande zon. Deel verhalen, waag een dansje en vergeet vooral niet te lachen!

Gedurende de hele dag staan er spellen klaar op het veld zodat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Kleedkamers en douches zijn te gebruiken voor wie zich voor of na het spelprogramma even op wil frissen.

Aanmeldingen zijn gesloten, tot 22 juni!

Inschrijfformulier spelprogramma

Helaas, de deadline voor het aanmelden voor het spelprogramma is verstreken.

Bestellen avondmaaltijd

Helaas, de deadline voor het bestellen van een avondmaaltijd is verstreken.