Sponsoring

Om al haar activiteiten te kunnen waarborgen is Viking naast haar contributies en kantine inkomsten mede afhankelijk van sponsoren. Viking heeft op dit moment verschillende soorten sponsoren: shirtsponsoren, bord sponsoren, spandoek sponsoren, loterij sponsoren en natuurlijk een hoofdsponsor.

Heb je interesse in het sponsoren van onze vereniging, of een vraag hierover? Bekijk dan goed het onderstaande overzicht van opties, en stuur een mail naar sponsoring@kvviking.com.

 

Bord of spandoek sponsor
Wij bieden bord of spandoek sponsoring aan op twee verschillende media, een massief Trespa bord (sponsorbord) of een canvas doek (sponsor spandoek). De prijzen en afspraken voor deze varianten lopen uiteen.

Het sponsorbord kunnen wij alleen buiten plaatsen langs het veld (tijdens wedstrijden en trainingen zichtbaar). Het sponsor doek is zowel binnen als buiten aan te brengen. In een buiten situatie wordt het doek opgespannen met elastieken en ogen aan de hekken langs het veld (tijdens wedstrijden en trainingen zichtbaar). In een binnen situatie wordt het doek opgehangen aan de wanden langs het veld (overzijde tribune, alleen tijdens wedstrijden zichtbaar). 

Er zijn een aantal opties:

Sponsorbord en sponsor spandoek combinatie:
Een trespa bord wordt bij het veld opgehangen, en een canvasdoek wordt in de zaal opgehangen voor een looptijd van minimaal drie jaar. Publiciteit zowel op het veld als in de zaal.

Sponsorjaar

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Bedrag

€ 300,- (inclusief aanschafkosten en bedrukking van het bord en canvas doek, die in totaal ongeveer € 280,- bedragen)

€ 200,-

€ 150,-

Alleen sponsorbord:
Een trespa bord wordt bij het veld opgehangen voor een looptijd van minimaal drie jaar. Publiciteit alleen op het veld.

Sponsorjaar

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Bedrag

€ 250,- (inclusief aanschafkosten en bedrukking van het bord, die in totaal ongeveer € 230,- bedragen)

€ 150,-

€ 100,-

Alleen sponsor spandoek:
Een canvasdoek wordt tijdens het veldseizoen bij het veld opgehangen en tijdens het zaalseizoen in de zaal opgehangen. Voor een looptijd van minimaal één jaar. Publiciteit zowel op het veld als in de zaal.

Sponsorjaar

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Bedrag

€ 150,- (inclusief aanschafkosten en bedrukking van het canvas doek, die in totaal ongeveer € 50,- bedragen)

€ 100,-

€ 100,-

Shirtsponsor
Al onze teams spelen bij voorkeur met een sponsor op hun wedstrijdshirt. Daarom is er ook de mogelijkheid om shirtsponsor te worden:

Shirtsponsor:
Een team speelt al zijn wedstrijden in een shirt met jouw bedrukking. Voor een looptijd van minimaal drie jaar.  Publiciteit zowel op het veld als in de zaal.

Sponsorjaar

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Bedrag

Bijvoorbeeld € 300,- (inclusief aanschafkosten en bedrukking van het bord en canvas doek, die in totaal ongeveer € 280,- bedragen)

Bijvoorbeeld € 200,-

Bijvoorbeeld € 150,-

Loterij sponsor
Tijdens het zaalseizoen wordt bij thuiswedstrijden van Viking 1 vaak een loterij georganiseerd. Lokale bedrijven bieden hiervoor regelmatig een prijs aan om verloot te worden. Dit is vrijblijvend.

 

Alle bord, spandoek en shirtsponsoren krijgen vermelding op de site met directe link naar hun eigen website.