Team Richard wint 1e editie online Viking Pubquiz

Zaterdagavond 23 mei zat een groot gedeelte van de viking-familie achter de buis (scherm) gekluisterd voor de allereerste online pubquiz van korfbalvereniging Viking. Onder leiding van de spreekstalmeester van Viking, Kees A, werden talloze vragen afgevuurd op de ruim 60 deelnemers verdeeld over 16 teams! 

Close-call!

Na een gezellige avond kon pas laat op de avond de stand van zaken worden opgemaakt!

Team Eric P. legde uiteindelijk beslag op de 3e plaats. De titel “ best of the rest” was voor team Maike en pakte daarmee een 2e plaats. Na een spannende slot ging team Richard er uiteindelijk met de overwinning van door! Dit team pakte daarmee de allereerste overwinning en werden een dag later door de quizmaster in het zonnetje gezet! 

De volledige uitslag:

01 Team Richard 
02 Team Maike
03 Team Eric P
04 Team Kevin
05 Team Martin
06 Team Joost vd W
07 Team Caroline|
08 Team Saira
09 Team Simeon
10 Team Roy
11 Team Britt
12 Team Ton
13 Team Noa
14 Team Dirk-Jan
15 Team Ilse
16 Team Joost A

De organisatie hoopt dat iedereen een leuke avond heeft gehad en genoten heeft. Als het aan ons ligt komt er op termijn een vervolg…. Of nogmaals een online variant of wellicht een fysieke quiz in onze eigen kantine!

Speciale dank gaat nog uit naar presentator Kees, techniekman Ruben en de dames van de scoreverwerking Jeanette en Kristel! Het was een geslaagde avond!

De campingbaas 😉

De taart en bloemen werden persoonlijk afgegeven bij de winnaars. Het team bestond uit 4 personen, maar bij de uitreiking was helaas de helft aanwezig.