Theo Gerritsen Toernooi

Beste korfballers en korfbalsters!

Op Hemelvaartsdag organiseren we dit jaar een toernooi voor al onze leden en oud-leden boven de 18 jaar, het Theo Gerritsentoernooi. Stof je oude korfbalschoenen af, poets je Vikinghelm en vergeet vooral je lach niet want dit is het moment dat oude team herrijzen en legendarische korfbalhelden strijden om de begeerde Theo Gerritsenbeker.

Als de tribune gonst van opwinding en de Viking krijgers klaarstaan in het veld zal het eerste fluitsignaal om 13u door de zaal schallen en dan barst de strijd los. Oude rivalen worden herenigd, ballen vliegen door de zaal maar vandaag gaat het niet alleen om de punten. Het zijn de lachsalvo’s tussen de worpen door, de struikelpartijen die ons doen gieren van plezier en de nostalgische verhalen die tussen de wedstrijden door worden gedeeld die deze dag zo bijzonder maken.

Na de strijd zullen we ons bij goed weer verzamelen op het terras, waar de geur van gebarbecued vlees ons tegemoet komt en sluiten we gezamenlijk deze fantastische dag af onder het genot van een hapje en een drankje in de avondzon. Hier toosten we als Vikingen samen, onze harten vol trots, we zijn weer één met het veld, met elkaar en met de club.  

Dus beste korfballers, nodig je oude teamgenoten uit, trek je korfbalschoenen aan en laten we er gezamenlijk een spectaculair toernooi van maken.

Tot 9 mei, waar oud korfbalteams weer tot leven komen en ze voor een keer de strijd weer aangaan.
Opgeven kan via de onderstaande link! Voor vragen kan je mailen naar:

communicatie.kvviking@gmail.com
https://forms.gle/cBePasToR5cwRsvZ9

Met vriendelijke groeten,
De toernooicommissie