Trainers selectie 2021-2022

Het bestuur en de Technische commissie  van kv. Viking zijn heel erg blij te kunnen meedelen dat we voor het seizoen 2021-2022 trainers hebben gevonden voor de selectie.

Het eerste en tweede senioren team zullen in het nieuwe seizoen worden getraind en gecoacht door Sander Hofman en Ton Tammenga.

Sander Hofman was vorig jaar natuurlijk al gestart als nieuwe trainer van de selectie, maar lopende het seizoen kwamen de Corona perikelen waardoor het wedstrijdseizoen en de trainingen uiteindelijk stil vielen. Toch bleek dat tijdens dat hele korte seizoen Sander een zeer gemotiveerde en positieve trainer/coach was en dat hij er alles aan deed, binnen de beperkte mogelijkheden natuurlijk, de trainingen aantrekkelijk te houden. Ook de signalen vanuit de teams waren louter positief over het functioneren van Sander.

We hebben enige tijd geleden daarom ook met Sander gesproken over een verlenging van de samenwerking en we kunnen dan ook met trots melden dat hij volgend seizoen weer trainer coach zal zijn van de selectie.

Naast Sander zal Ton Tammenga het tweede senioren team onder zijn hoede nemen in het nieuwe seizoen, Ton trainde vorig seizoen de A 1 junioren. Wij zijn echt heel blij dat Ton nu de overstap wil maken naar de senioren. Wij hopen in hem een gedreven en goede trainer/coach gevonden te hebben. Natuurlijk hoort bij deze aankondiging ook een bedankje naar Simeon Eversen, Simeon heeft in het afgelopen seizoen natuurlijk als trainer/speler/coach van senioren 2 een hele lastige taak gehad, maar hij heeft dat super gedaan, waarvoor vanaf deze plaats onze hartelijke dank.

Rest ons nog iedereen alvast een mooi, sportief en zonnig nieuw seizoen toe te wensen al is het nog wat vroeg. We werken eerst nog naar een mooie zonnige vakantie toe en het ziet er naar uit dat dat de nieuwe trainers motiveerde om daar vast wat oefenstof bij te bedenken [let op het voetenwerk]