Voorlopige teamindeling 2020/2021

Ondanks de Corona crisis, is de TC de afgelopen periode druk bezig geweest met het maken van de teamindeling voor volgend seizoen. Vandaag is het dan zo ver, de voorlopige teamindeling voor de jeugd (tot en met de A-junioren) is bekend. De senioren zullen nog twee weken moeten wachten tot ook voor hen de voorlopige indeling bekend gemaakt wordt. Trainers zullen in een later stadia toegewezen worden aan de teams.

De indeling heeft plaats gevonden aan de hand van informatie van de trainers en eigen waarneming van de TC. De criteria bij het indelen van de jeugdteams zijn als eerste de leeftijd (verplicht vanuit de KNKV) en daarna teamopbouw (aantal spelers, geslacht), potentie (talent, instelling, lerend- en doorzettingsvermogen) en prestaties tijdens het afgelopen seizoen. Uiteraard proberen we ook, voor zover mogelijk, rekening te houden met individuele wensen.

Vragen en opmerkingen n. a. v. de voorlopige teamindeling

Er is geprobeerd om met ieders belang zorgvuldig om te gaan binnen de mogelijkheden die er zijn. Desondanks kunnen er zaken zijn die we hebben gemist, of kunnen er wensen zijn die we niet kennen. Wellicht zijn er ook gewoon vragen. Reacties op de voorlopige teamindeling ontvangen we graag per mail: tc@kvviking.com

Voorlopige Teamindeling 2020/2021