Voortgang zaalcompetitie

Via onderstaande link kan de het volledige bericht van de KNKV met betrekking tot de voortgang van de zaalcompetitie gelezen worden.

https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022/

In het kort komt het hierop neer:

Alle wedstrijden in het breedtekorfbal gaan zo veel mogelijk door, mits ze gespeeld kunnen worden tussen 5.00-17.00 uur. Alle wedstrijden in het wedstrijdkorfbal kunnen nog wel doorgang vinden, wederom mits gespeeld tussen 5.00-17.00 uur, maar tellen niet meer mee voor de stand in de competitie. Voor wedstrijdkorfbal wordt, als de mogelijkheden om te sporten weer worden uitgebreid, een nieuwe verkorte competitie opgezet. Voor Viking zijn alleen Senioren 1 en Senioren 2 wedstrijdkorfbal teams.

Als vereniging proberen we zoveel mogelijk de breedtekorfbal wedstrijden te laten spelen, echter, omdat we de zaal normaal gesproken pas vanaf 15.00 in de middag huren, hebben we moeten zoeken naar extra vrije uren in de sporthal en moeten we de aanvangstijden van veel wedstrijden veranderen.
Op dit moment zijn we alle nieuwe aanvangstijden aan het afstemmen met bezoekende verenigingen. Zodra het nieuwe schema bekend is zal de trainer/coach dit met het team delen.
Een zelfde situatie als waar wij mee geconfronteerd zijn, het moeten wijzigen van tijden, kan ook spelen bij een aantal van onze tegenstanders.
Houd er dus rekening mee dat het schema zowel voor uit als thuis wedstrijden aangepast kan zijn.

Bovenstaande geldt minimaal voor de komende drie weken.

Het kan ook voorkomen dat wedstrijden uiteindelijk niet gespeeld kunnen worden omdat er geen zaal of geen team beschikbaar is.

Wordt vervolgd.